top of page

Klitoris forhudspiercing

Vertikal klitoris forhud er den vanligste kvinnelige genitalpiercingen vi gjør på studioet. Det er nok flere grunner til at den er så populær; den er dekorativ, lite vond å få satt, gror fort (6-8 uker), kan gi litt stimuli, og de fleste kvinner har anatomi som passer.

Piercingen sitter, som man skjønner av navnet, loddrett gjennom forhuden ovenfor klitoris. Den kalles også ofte en VCH etter den engelske beskrivelsen Vertical Clitoral Hood piercing. Den går altså ikke gjennom selve klitoris, selv om noen uriktig referer til den som en "klitorispiercing". Tanken er at smykket ligger inntil og stimulerer på klitoris, som kan gi økt nytelse. Vi setter denne mest med en buet stang som er lang nok så man ser begge kulene, men det er ikke sikkert det er dette smykket som på sikt er det mest komfortable eller det som stimulerer best. Noen ganger vil en kortere stang sitte bedre, eller en som er rett, eller med større eller mindre kule nederst osv. Man må altså kjenne litt etter og prøve seg fram. Man kan også sette en ring helt fra starten, men på noen kvinner hvor forhuden er eksponert utover de ytre kjønnsleppene kan en ring gi litt mye bevegelse som kan gi lengre grotid.

Piercingen sitter i de fleste tilfeller gjennom bare noen millimeter med vev, og med den gode blodforsyningen til området gror den veldig fort. Primærgrotiden er ofte 6-8 uker, men man bør huske på at det tar flere måneder før kanalen er ferdig modellert og er blitt ordentlig solid. Man trenger ikke å avstå fra sex mens det gror, men den bør ha så mye ro som mulig så det er best å ikke overdrive, og også prøve å finne stillinger under samleie hvor piercingen ikke er så utsatt. Det er viktig å unngå ubeskyttet sex, og dette gjelder også oralsex.

De fleste typer trening fungerer fint, igjen må man kjenne litt etter om den blir utsatt for gnissing eller støt.

Vertikal forhudspiercing med bøyd barbell med 4mm stein i hver ende

Som etterbehandling bør man dusje minst en gang om dagen. Piercingen bør skjermes for såpe og intimvask, men man bør sørge for å opprettholde den naturlige pH balansen i underlivet. Man kan altså fortsette å bruke intimvask så lenge man ikke bruker det direkte på piercingen, samt skyller godt med vann etterpå. Spray litt saltvann direkte på piercingen etterpå, og ta på rent undertøy (pass deg for stormaskede blonder om du har en barbell, så du ikke setter fast smykket i undertøyet). Piercingen bør renses to ganger daglig, så om du ikke dusjer to ganger daglig vasker du hender, sprayer saltvann på en q-tip og rengjør forsiktig på smykket og rundt piercingen.

Vertikal forhudspiercing og triangle

Vertikal forhudspiercing og christinapiercing

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page