top of page

Timebestilling

Vi baserer oss på timebestilling hos Pinpoint. Dette gjelder også for strekking, etterkontroller, bytting av smykke og konsultasjoner. Du kan bestille time ved å ringe oss (22 33 31 90) eller å møte opp på studioet. Gi beskjed om alt du ønsker å få gjort så det blir satt av nok tid til deg, og husk å si ifra om du ønsker en spesifikk piercer. 

 

Legitimasjonsplikt

Vi har legitimasjonsplikt når man skal pierce seg. Dette gjelder også om du har piercet deg hos oss før, og om du er i følge med foresatt (med unntak av barn som skal få hull i ørene). Gyldig legitimasjon er pass, førerkort og bankkort.

 

Spis på forhånd

Et normalt blodsukkernivå vil gjøre piercingopplevelsen hyggeligere, og vil redusere sjansen for at du blir svimmel etterpå.

 

Vær ren

En piercing som skal gro er avhenging av rene omgivelser, og dette begynner med at du kommer nydusjet når du skal pierces.

 

Vær nykter

Vi piercer deg ikke om du er påvirket av alkohol eller annet som kan påvirke din dømmekraft og/eller blødning.

 

Vær fleksibel

Ikke alle piercinger passer for alle, vær forberedt på at din anatomi ikke egner seg for det du hadde tenkt deg. I noen tilfeller kan vi komme med alternativer, men det er også helt greit å ikke pierce seg selv om du har avtalt time.

Før du piercer deg hos Pinpoint

bottom of page