top of page

ORALPIERCING

LEPPEPIERCING

  I leppepiercinger setter vi labretsmykker i vanligvis 1,2 eller 1,6mm tykkelse. Staven må ha ekstra lengde for hevelse, og bør byttes på studioet etter ca 3-4 uker. Man kan bytte til ring når piercingen er grodd, etter ca 4 måneder.

TUNGEPIERCING

  I tungen setter vi en barbell fra 1,6mm tykkelse. Staven vil ha endel ekstra lengde for hevelse, og bør byttes på studioet etter 3-4 uker. Piercingen er grodd etter 6-8 uker.

SMILEY- OG TUNGEBÅNDS-PIERCING

  Ikke alle har nok leppe- eller tungebånd til å kunne gro disse plasseringene, så vær forbered på at vi ikke nødvendligvis vil pierce disse på deg. I tillegg kan særlig leppebåndssmykke gi slitasje på tenner og tannkjøtt, så det er viktig å følge med på dette om du har denne piercingen. De bruker 4-8 uker på å gro, og settes for det meste med en 1,2mm ring.

KINNPIERCING

Vi piercer ikke lenger kinn da det er for mye komplikasjoener med kinnpiercinger.

 

Kinnpiercinger er nok en av de mest krevende plasseringene å gro, og småinfeksjoner er svært vanlig. Det er vanskelig å anslå grotid siden de fleste opplever at piercingene fortsatt væsker etter flere år. Vi oppgir 6-12 måneder når vi piercer disse, men man må rense de utover denne tiden.

KINNPIERCING

SEPTUM PIERCING

bottom of page