top of page

Daithpiercing og migrene?

Vi har hos oss for tiden stor pågang av folk som ønsker å få utført en daithpiercing, fordi de har hørt at den kan kurere migrene. Vi synes piercingen er veldig kul, men den kan være svært krevende å gro, og kurerer dessverre ikke migrene. Vi vil derfor gjerne at om du har vurdert en slik piercing, av utelukkende medisinske årsaker, tar deg tid til å lese gjennom denne informative artikkelen om temaet: http://www.liveoakacupuncture.com/can-getting-your-ear-pierced-really-cure-migraine-headaches/Når man gror en daithpiercing må øret beskyttes fra press og bevegelse i hele grotiden, som regnes rundt et halvt år. Dette betyr at man ikke kan bruke verken ørepropper, headset eller telefon på den siden man har piercet. Man bør også gjøre sitt ytterste for å ikke ligge på den siden, som jo kan være utfordrende å styre når man sover. Å ligge på armen eller hånden for å minske direkte press kan hjelpe, eller ha to puter ved siden av hverandre og øret i mellom, eller kjøpe en god flypute.


Dette er for tiden den eneste bruskplasseringen vi piercer med ring, og dette gjør vi fordi ringen får ligge såpass i ro så den ikke gir like mye bevegelse som i andre bruskpiercinger. Diameteren på ringen er også ganske stor for å unngå at buen på ringen legger for mye press på vevet, og dette vil normalt sett også gi problemer på andre plasseringer. Man kan også sette barbeller i daith, men smykket blir da svært lite synlig.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page