top of page

ANSIKTSPIERCING

NESEVINGE

  Vi anbefaler å gro denne piercingen med en mikrolabret, oftest 1mm tykkelse. Du bør vente minst 6 måneder før du bytter til ring. Det er best å få byttet på et studio første gangen for å unngå å skade piercingen og få hjelp til å velge riktig størrelse og utforming på smykket.

SEPTUM

  En septumpiercing sitter i det myke vevet mellom bruskene i neseskilleveggen, og gror vanligvis på 2-3 måneder. Det pleier å fungere fint å gro denne piercingen med en ring, og om du trenger å skjule den kan du enten få satt i en "retainer" eller en utbøyd hesteskoring som kan vippes opp i nesen.

BRIDGE

  I denne piercingen setter vi en rett barbell, vanligvis 1,6mm tykkelse. Vanlig grotid er ca 4-6 måneder. Dette er en piercing som kan migrere eller støtes ut, og hos endel etterlater den ganske tydelig arr når smykket fjernes.

ØYEBRYN

  I øyebrynspiercinger setter vi kun bøyd barbell, vanligvis 1,2mm tykkelse. Piercingen tar minimum 3-4 måneder å gro, og det er ikke vanlig å bytte smykke underveis i grotiden. Vi anbefaler å vente lenge med å bruke barbell med spisser da det er lettere for å henge seg fast i disse smykkene, som kan forårsake at smykket kan migerer eller støtes helt ut.

SEPTUM PIERCING

bottom of page