top of page
  Øreflippiercinger gror vanligvis på 5-8 uker, mens det ikke er uvanlig at det kan ta flere måneder. På denne plasseringen kan man velge mellom et stort utvalg av ringer og barbeller/labreter, og vi piercer alt fra 1 til 4mm.
 
  Man skal være påpasselig med hva slags materiale man bruker første året mens overflaten inni piercingen fortsatt modelleres. Det er best å unngå sølvsmykker, og heller holde seg til titan, stål eller gull. Man bør også unngå hengesmykker, og sørge for at det er smykke i piercingen hele tiden så hullet ikke krymper.

ØREPIERCING

ØREFLIPPIERCING

Anchor 9

ØREBRUSK

Ørebrusken har mange variasjoner og muligheter for piercing. Det er verdt å merke seg at disse plasseringene bruker lang tid å gro, og krever mye hensyn i grotiden. Piercingen blir lett irritert av press og bevegelse, så man må unngå å ligge på siden, bruke headset eller ørepropper, hjelm, og å presse telefonen inntil.
Anchor 7

ØREKANTPIERCING

  Ørekant, eller "helix" som den også kalles, omtaler det området fra øverst på øreflippen hvor brusken begynner fram til der øret festes. Denne plasseringen bruker minimum 4-6 måneder å gro. Vi anbefaler å gro med en barbell eller labret for å minske faren for bevegelsesirritasjon som en ring gir. Man bør vente minst 9 måneder med å sette ring.
Anchor 2

FORWARD HELIX

  Forward helix piercing sitter i fremre del av ørekanten, ovenfor tragus der øret er festet til hodet. Denne plasseringen kan være litt mindre utsatt for press enn vanlig ørekantpiercing, og kan derfor gro på 3-5 måneder. Her setter vi mest 1mm mikrolabret, men man kan pierce med tykkere smykke om man ønsker dette. Man bør vente minst 9 måneder med å sette ring. 
Anchor 8

CONCHPIERCING

  En conchpiercing sitter inni øreskjellet. Man bør gro denne plasseringen med barbell eller labret, og heller sette ring når piercingen er grodd. Man kan pierce nesten alle tykkelser i conch, men om man vil ha større enn 2-2,5mm er det bedre å punche (stanse ut en bit) for å minimere presset på brusken.

HELIX PIERCING

Anchor 5

ROOKPIERCING

  En rookpiercing sitter i den tynne folden i enden av anti-helix, rett bak forward helix plassering. I denne setter vi mest 1,2mm bøyd barbell, men vi piercer med andre tykkelser også. Man bør vente minst 9 måneders tid med å sette ring. Grotid vanligvis 4-6 måneder.

HELIX PIERCING

Anchor 4

TRAGUSPIERCING

  Tragus er den lille flippen foran øregangen. I denne plasseringen setter vi mest 1,2mm rett barbell, men piercer med andre tykkelser også. Grotid 4-6 måneder. Man bør vente minst 9 måneder med å sette ring.
Anchor 6

ANTI-TRAGUS / SNUG

  Anti-tragus er den lille flippen som står midt imot tragus, ovenfor øreflippen. Piercing på denne plasseringen gror best om man har en tynn, definert fold.
 
  En snugpiercing kan sitte fra området bakenfor anti-tragus og oppover langs anti-helix. Denne plasseringen setter vi bare om man har en tynn definert kant. Den kan bli ganske hoven og være krevende å gro.
 
  Både anti-tragus og snug setter vi med bøyd barbell, vanligvis 1,2mm tykkelse. Grotid 4-8 måneder.
Anchor 3

DAITHPIERCING

  En daithpiercing sitter i folden der hvor forward helix flater ut innover i øreskjellet. Ikke alle har nok kant til å sette denne piercingen. Vi setter mest ring, men man kan velge blandt mange variasjoner av smykker som hjerteringer eller bøyde eller rette barbeller. Grotid 6-8 måneder.
Anchor 1

INDUSTRIAL / ORBITALPIERCING

  Når man setter to eller flere piercinger sammen med én barbell, kalles dette for en industrial. Når man setter ring kalles det for en orbital. Å koble sammen piercingene med ett smykke mens de gror forlenger grotiden, som regnes å være minst 6-12 måneder.
bottom of page