top of page

Fourchette

Fourchette er nok den kvinnelige genitalpiercingen vi gjør mest sjelden, så da jeg fikk forespørsel om en for noen uker siden ble jeg veldig glad!

En fourchette sitter i folden i mellomkjøttet, det vil si nedenfor skjedeåpningen. Denne piercingen er som mange andre anatomisk betinget; ikke alle har en hudfold man kan pierce på denne plasseringen. Men for de som har er det en rask piercing å gro (4-8 uker), og den oppleves som svært lite vond å pierce. Dekorativ er den også! Her setter vi helst en liten ring med litt tykkelse (fra 2mm) mens det gror, men man kan også bruke en liten barbell.

For kvinner er det viktig å opprettholde riktig pH og bakteriebalanse i underlivet i forbindelse med etterbehandling, så om man til vanlig bruker intimvask på området bør man fortsette med dette så lenge piercingen ser ut til å ikke bli irritert av kjemikalene. Om man dusjer mer enn en gang om dagen bør område vaskes kun med vann de andre gangene. Spray på saltvann etter dusj, og rens eventuelt med saltvann på q-tip om du ikke dusjer mer enn en gang om dagen. Ubeskyttet sex bør unngås til piercingen er grodd, og seksuell aktivitet bør tilrettelegges og begrenses så piercingen ikke utsettes for for mye bevegelse i grotiden. Husk også at en nylig grodd piercingkanal er svært skjør og det er lett å få småskader i den ved mye/kraftig bevegelse særlig de første månedene.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page