top of page

GENITALPIERCING

KLITORIS FORHUD

  En piercing i klitoris forhud gror vanligvis på 2-3 måneder. Den kan settes vannrett eller lodrett, dette avgjøres av anatomi. Vi setter mest loddrett, og med bøyd barbell i 2mm tykkelse. Den kan også settes med rett barbell eller ring.

CHRISTINAPIERCING

  En christinapiercing bruker minst 6-9 måneder å gro, og er også anatomisk betinget. Har man ganske flat anatomi regnes den som en surfacepiercing, og har da en mulighet for å støtes ut av kroppen.
Vi piercer med spesielle christinasmykker i 1,6mm tykkelse. Man bør komme til kontroll etter 2-3 måneder for å vurdere som smykket skal byttes til kortere.

INDRE KJØNNSLEPPE

  Piercing i indre kjønnsleppe gror på 3-4 uker. Her piercer vi med ringer fra 2mm tykkelse.

YTRE KJØNNSLEPPE

  Piercing i ytre kjønnsleppe settes oftest med ringer fra 2mm tykkelse, men kan også settes med rette eller bøyde barbeller.
Bruker 3-6 måneder på å gro.

SEPTUM PIERCING

TRIANGLE

  En trianglepiercing sitter under klitorisfestet, og er kanskje den plasseringen som kan gi mest effekt ved stimulering. Men den er også anatomisk betinget, og det er ikke så mange som er egnet. Vi setter denne med en utbøyd hesteskoring i 2mm tykkelse, så kan man bytte til en ring når piercingen er grodd etter 4-6 måneder.

FOURCHETTE

   En fourchettepiercing sitter nedenfor skjedeåpningen, om det er en egnet fold å pierce. Denne plasseringen er rimelig sjelden, så vi kan ikke riktig si at ”vi setter mest”. Men den fungerer fint å gro med både ring og barbell i minimum 2mm tykkelse. Grotid 6-8 uker

PRINCE ALBERT

En Prince Albertpiercing går inn igjennom urinrøret og kommer ut ved strengen på undersiden av glans. Vi setter mest ring på 2,5 eller 3,2mm tykkelse, men man kan også sette den med bøyd barbell. Den gror på 6-8 uker, og er enkel å utvide. Man bør gjerne vente noen måneder før man begynner å strekke denne piercingen.

FRENUM

”Frenum” kommer fra frenulum  som betyr ”streng”, og sitter altså i strengen under penishodet. Her piercer vi med en rett barbell i 2,5mm, så kan man bytte til ring når piercingen er grodd. Grotid 2-3 måneder.

HAFADA

  Piercing i pungen kalles ofte hafada, men den som sitter akkurat i overgangen mellom penis og pung kan også refereres til som ”lorum” (fra low frenum). Vi setter disse stort sett med 2,5mm smykke, og både ring og rett eller bøyd (avhengig av anatomi) barbell kan fungere. Grotid 2-4 måneder.

FORHUD

  Piercing i forhuden settes mest i den naturlige kanten som oppstår når penis er slapp. Settes med ring eller barbell, vanligvis 2,5mm tykkelse. Grotid 2-3 måneder.
 

   En ampallang sitter vannrett igjennom penishodet, en apadravya sitter loddrett. Pierces med 2,5mm barbell. Grotid 4-6 måneder.

 

GUICHE

GUICHE

   En guichepiercing sitter i perineum, dvs. området mellom pung og anus. Vi piercer disse i 2,5 eller 3,2mm tykkelse, ofte med ring men også med rett eller bøyd barbell avhengig av anatomi. Grotid 2-4 måneder.

AMPALLANG / APADRAVYA

   En pubicpiercing sitter ovenfor penis, og regnes som en surfacepiercing. Det vil si at smykket sitter i et flatt område, og det vil være lettere for kroppen å støte ut smykket. Vi setter oftest bøyd 2mm barbell, men også noen ganger en surface bar. Grotid 4-6 måneder.

PUBIC

bottom of page