top of page

Et bittelite sukk fra oss i piercingbransjen

Piercing og piercingsmykker er to forskjellige ting. En piercing er hullet du har fått laget i kroppen din (pierce=gjennombore), ikke smykket du putter i det. Her i Norge hører vi så alt for ofte piercingsmykker omtalt som piercinger. Hadde du i engelsktalende land kommet inn i et piercingstudio og bedt om å "buy a piercing", ville de funnet fram nålene sine med en gang, ikke vist deg smykkeutvalget sitt. Dette er såklart ikke noe stort og voldsomt problem, vi skjønner jo som regel hva dere mener! Men, vi vil allikevel prøve å "lære dere opp" til å skille piercing og piercingsmykker, da det faktsik er en ganske vesentlig forskjell :-)
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page