top of page

Christinapiercing

En "christinapiercing" sitter fra der de ytre kjønnsleppene møtes øverst, og kommer ut oppå venusberget. Denne plasseringen fungerer best på de som har en naturlig fold her, er man helt flat vil det bli som en surfacepiercing, dvs at det er større sjanse for at kroppen støter ut smykket.

Denne piercingen ligner ganske mye på en navlepiercing; den sitter i en "halvfold" i hud (og ikke slimhinner, som mange genitalpiercinger gjør), og mange syns det kan føles ganske likt å få satt den. Det verste med å få satt genitalpiercinger er ofte å måtte kle av seg foran en fremmed som skal studere genitalene dine inngående. Selve piercingen er som regel ikke noe verre enn andre plasseringer.

Vi setter christina'er ofte ganske lange (14-19mm), hvilket gir en litt lang grotid; vanligvis 4-6 måneder. I nesten alle tilfeller bruker vi en "christina bar" som smykke; en barbell med 90 graders vinkel øverst, og 45 grader eller ingen vinkel nederst (formen avhenger av anatomien hos den enkelte). I noen få tilfeller bruker vi også vanlig bøyd barbell, men da må man ha en godt definert fold så smykket ikke legger press på huden.

I mange tilfeller vil det bli nødvendig å bytte til kortere smykke underveis eller etter grotiden, derfor anbefaler vi en kontroll etter 2-3 måneder.

Fordi det kan bli litt press på den øverste kulen fra bukser, pleier vi å sette en flat disk (eventuelt med stein) eller halvkule på oversiden, og nederst setter vi en vanlig kule. Vi har etterspurt christina bars med stein i den nederste kulen, så en av våre leverandører jobber med å sette disse i produksjon.

Alle genitalpiercinger bør vaskes én gang om dagen med en mild intimvask med pH 3,5 (pH 5,5 for menn), og med saltvann 1-2 ganger daglig. Det er viktig å være forsiktig med ubeskyttet sex mens piercingen gror, pga infeksjonsfaren. Dette gjelder også om man har fast partner.

Fordi christina er en plassering som kan støtes ut, vil det være anbefalt å finne stillinger hvor smykket ikke klemmes og beveges for mye mens den gror.

I forhold til trening bør det ikke være noe problem med denne piercingen, med mindre man bruker apparater eller utstyr som gir direkte press.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page