top of page

Rook piercing

Denne piercingen sitter gjennom den delen av anti-helix som er nærmest hodet. I motsetning til hva engelske Wikipedia sier, syns de fleste ikke at dette er noen spesielt vond plassering å få piercet. Men som mange av de spennende ørepiercingen man kan få satt, er dette en kronglete plassering både å pierce, og å sette smykke i. Så om pierceren ikke er så erfaren med piercingen kan den kanskje oppleves som litt ubehagelig.

Dobbel dobbel rook

Det er ikke alle som har en anatomi som egner seg for denne plasseringen, om kanten ikke er definert nok kan denne piercingen støtes ut.

Rookpiercinger gror best med en bøyd barbell (stang med kule i hver ende), og bruker vanligvis 4-5 måneder på å gro. Som alle bruskpiercinger må man ta endel hensyn i grotiden i forhold til press og bevegelse på smykket, da dette vil irritere såret, kan gi arrdannelser og unødvendig lang grotid. Heldigvis er rook ganske skjermet siden den (med barbell) sitter parallelt med hodet, så den vris ikke når man ligger på siden.

Vi bruker mest 1,2mm smykke når vi setter denne piercingen, men om det er plass kan man godt bruke tykkere smykke.

Alle ørepiercinger bør renses med sterilt saltvann 1-2 ganger daglig i hele grotiden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page