top of page

Navlesmykker med anheng

Navlesmykker med anheng er populære, og det lages utallige forskjellige design. Det mange ikke tenker på er at veldig lange og store anheng kan være både ubehagelig og upraktisk å bruke over lengre tid. Akkurat som med store, tunge øreanheng bør man helst ikke sove eller være i fysisk aktivitet med store navlesmykker.

Mange av navlesmykkene som finnes på markedet er også av ganske billig kvalitet; materialer som kan gi allergiske reaksjoner, steiner som faller av eller kjeder som ryker.

Vi har tidligere hatt noen typer av disse bijouterismykkene, men tok for noen år siden avgjørelsen om å ikke føre lavkvalitetssmykker mer. Dette var omtrent samtidig som flere av de seriøse piercingsmykkeprodusentene begynte å lage navlesmykker med anheng. På disse smykkene er steinene cubic zirconia, spinel og andre syntetiske krystaller som glinser penere enn billige foliekrystaller, og de er ordentlig innfattet i stedet for limt, så de faller ikke av. Hele smykket er laget i titan, inkludert kjedet som holder innfatningene sammen. Dette gjør smykket lett men svært holdbart, og vi har aldri opplevd at noen av disse smykkene har røket. Fordi anhenget ikke er så langt kan man bruke smykket hele tiden. Disse smykkene kommer med forskjellige innfatninger og med anhenget hengene både fra over- og undersiden.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page