top of page

Glass retainers

Har du en piercing og skal ta MR, røntgen, på et jobbintervju eller av en eller annen grunn får behov for å skjule piercingen din, men ikke har lyst og/eller mulighet til å gå uten smykke, finnes det alternativer. Retainere er kjent for mange (smykker som skal skjule piercingen), og ofte er disse i bioplast. Hos oss har vi derimot en del retainere i glass, som et godt alternativ. Plast har en porøs overflate som det lett kan sette seg bakterier i, mens glass har en glatt overflate som er lett å holde ren. Kvaliteten er dessuten også bedre. Dette er smykker som hovedsaklig er ment for midlertidig bruk.

Her er et bilde av retainerene våre i gjennomsiktig glass. De kan også fåes i farget glass:

Retaineren til leppe- og ørepiercinger festes med en o-ring. De har på den ene siden en plate, og på den andre siden en veldig liten kule. Dette gjør at man på noen plasseringer kan bruke retaineren uten o-ringen. Vi har de på lager i 1,2 og 1,6mm tykkelse, og i flere forskjellige lengder.

Bøyde retainere har et lite hode i den ene enden, og holdes på plass med en o-ring på andre siden. Disse kan også bestilles med minikule i den ene enden, så de kan brukes uten o-ring. Disse har vi også i 1,2 og 1,6mm, i forskjellige lengder.

Retainerne til nesevingepiercinger har en 90 graders bøy for å holde smykket på plass. Vi har disse på lager i 1mm tykkelse, men de kan selvfølgelig bestilles i tykkere.

Retainerene kan kjøpes hos oss på studioet, eller i nettbutikken vår!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page