November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Glass retainers

Monday, November 29, 2010

Har du en piercing og skal ta MR, røntgen, på et jobbintervju eller av en eller annen grunn får behov for å skjule piercingen din, men ikke har lyst og/eller mulighet til å gå uten smykke, finnes det alternativer. Retainere er kjent for mange (smykker som skal skjule piercingen), og ofte er disse i bioplast. Hos oss har vi derimot en del retainere i glass, som et godt alternativ. Plast har en porøs overflate som det lett kan sette seg bakterier i, mens glass har en glatt overflate som er lett å holde ren. Kvaliteten er dessuten også bedre. Dette er smykker som hovedsaklig er ment for midlertidig bruk.

 

Her er et bilde av retainerene våre i gjennomsiktig glass. De kan også fåes i farget glass:

 

Retaineren til leppe- og ørepiercinger festes med en o-ring. De har på den ene siden en plate, og på den andre siden en veldig liten kule. Dette gjør at man på noen plasseringer kan bruke retaineren uten o-ringen. Vi har de på lager i 1,2 og 1,6mm tykkelse, og i flere forskjellige lengder.

 

Bøyde retainere har et lite hode i den ene enden, og holdes på plass med en o-ring på andre siden. Disse kan også bestilles med minikule i den ene enden, så de kan brukes uten o-ring. Disse har vi også i 1,2 og 1,6mm, i forskjellige lengder.

 

Retainerne til nesevingepiercinger har en 90 graders bøy for å holde smykket på plass. Vi har disse på lager i 1mm tykkelse, men de kan selvfølgelig bestilles i tykkere.

 

Retainerene kan kjøpes hos oss på studioet, eller i nettbutikken vår!

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square