top of page

Gjengeløse smykker

Hos Pinpoint bruker vi mye gjengeløse barbeller og labreter. Gjengeløs betyr at staven ikke er til å skru, men holdes sammen av en "push-in" mekanisme; staven er hul, og kulen/steinen har en stift som er like tykk som hullet i staven. Når denne stiften er litt bøyd blir det et spenn mellom de to delene når de trykkes sammen. Man kan justere hvor stramt man ønsker at smykket skal være ved å bøye stiften mye eller lite.

Animasjon av hvordan man strammer/fester smykket:

Fordelene med denne type smykke er mange; Først og fremst er de enklere å bytte selv, og man slipper å bekymre seg for at kulen skal skru seg opp. Akkurat som innvendig gjengede smykker har de ingen skarpe gjenger på enden av staven som kan skrape opp innsiden av piercingen.

De gjengeløse smykkene produseres i USA av et firma som heter NeoMetal. De er laget av titan som er testet og godkjent for bruk i kroppen, og kommer også med mange kuler og innfatninger i 14kt gult og hvitt gull med både syntetiske og ekte steiner.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page