top of page

Litt om industrialpiercing

I dag fikk vi besøk av ei som ville ha to nye hull i øreflippen, og en industrialpiercing! Industrial er betegnelsen på to (eller flere) hull hvor man bruker ett smykke som går igjennom begge/alle hullene. Denne type piercing er vanligvis plassert i forskjellige kombinasjoner i øret. Industrialpiercing bruker ganske lang tid på å gro, nærmere bestemt fra 6 måneder og opptil ett år. Grunnen til at den bruker såpass lang tid på å gro er at den sitter i brusk (som gjerne gror en del saktere), og grotiden forlenges også av å sette to piercinger sammen med ett smykke. Fordi brusk er relativt stivt vev, tåler ikke piercinger her så mye press og bevegelse før de blir irriterte. I hele grotiden bør man derfor unngå å sove på siden, bruke headset/ørepropper/brillestenger som klemmer, og bruke det andre øret til telefon.

Vanligvis setter vi lange barbeller (stang med kule i hver ende) i industrialpiercinger, men dagens kunde fikk et litt mer spennende og "jentete" smykke i sin nye piercing. Dette smykket er satt sammen av to barbeller som er skrudd inn i kulen med blank sten på.

Nypiercet industrialpiercing, og to nye hull i øreflippen (de to øverste, med runde kuler)

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page