November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Endret aldersgrense

Thursday, December 3, 2015

Vi har besluttet å heve aldersgrensen på brystvortepiercing til 18 år. Vi har tidligere foretatt en individuell vurdering av kvinner mellom 16 og 18 for å se om brystvorten er nok utviklet til å pierces. I de fleste tilfeller har vi konkludert med at det er for tidlig. Etter å ha diskutert dette internt ved flere anledninger har vi blitt enige om endringen. Aldersgrensen gjelder fra i dag, og gjelder både for kvinner og menn da vi ikke vil forskjellsbehandle (tross av åpenbare anatomiske ulikheter).

 

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square