November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Et bittelite sukk fra oss i piercingbransjen

Wednesday, July 13, 2011

Piercing og piercingsmykker er to forskjellige ting. En piercing er hullet du har fått laget i kroppen din (pierce=gjennombore), ikke smykket du putter i det. Her i Norge hører vi så alt for ofte piercingsmykker omtalt som piercinger. Hadde du i engelsktalende land kommet inn i et piercingstudio og bedt om å "buy a piercing", ville de funnet fram nålene sine med en gang, ikke vist deg smykkeutvalget sitt. Dette er såklart ikke noe stort og voldsomt problem, vi skjønner jo som regel hva dere mener! Men, vi vil allikevel prøve å "lære dere opp" til å skille piercing og piercingsmykker, da det faktsik er en ganske vesentlig forskjell :-)
Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square