Litt av hvert fra de siste ukene

Vi har ikke vært så aktive med å oppdatere bloggen i det siste, som endel sikkert har registrert. Det skyldes selvfølgelig at vi er enda travlere enn vanlig :). Så nå har jeg plukket noen bilder fra de siste ukene, så gjør vi heller et samleinnlegg:

Forward helix er en plassering vi har begynt å gjøre endel av. Den sitter i den fremre del av helix (=ørekanten), og man bruker vanligvis en buet eller rett barbell, eller ring. Men den kan bli veldig kul med et navlesmykke også, om det er plass til det. Så store kuler bør man ikke sette før piercingen er helt grodd, for det kan være vanskelig å komme til og rense ordentlig:

fwd-helix-nb.jpg

forward helix med navlesmykke

Det er alltid gøy å få sett igjen arrene vi har laget når de er helt grodd. Her er en removal som er ca ett år og tre måneder gammel:

sj-cutting.jpg

Vi gjør også ganske mange industrials (=to eller flere piercinger som sitter sammen med ett smykke), og den vanligste kombinasjonen er diagonalt fra ørekant til ørekant. Så det uvanlige med denne er smykket; en 2,5mm tykk barbell. Om man har plass i ørekanten, gjør dette piercingen litt tøffere enn med standard 1,6mm tykkelse:

10g-industrial.jpg

Her kommer et bilde vi glemte i cabochoninnlegget for en liten stund siden; røde 3 og 4mm cabochoner i leppe- og tungepiercing:

leppe-tunge-cab.jpg

Til slutt; gjestepiercer Cristiano som har vært hos oss de siste åtte månedene (og flere perioder tidligere), kommer til å reise tilbake til Italia om litt over to uker. Han har planer om å åpne eget studio der, så dette blir sannsynligvis (dessverre) siste gangen han gjester på Pinpoint, ihvertfall i lengre perioder. Vi er selvfølgelig glade og spente på hans vegne, og ønsker ham lykke til! Så om det er noen som gjerne vil pierces av ham før han drar, må dere sørge for å få gjort det innen 28. juli.

I går gjorde vi denne ansiktsbrandingen på ham:

cris-brand.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square