top of page

Ører litt utenom det vanlige...

Da jeg lette igjennom gamle bilder etter bloggmateriale, fant jeg disse bildene av noen litt spesielle ører.

Denne kunden kom til oss for noen år siden for å få seg en ørekantpiercing (kalles også ofte for helixpiercing). Det interessante var at hun var født uten brusk i den delen av øret som kalles anti-helix, og hadde fått bygget opp øret som 10-12 åring. Når man bøyer på øret kan man faktisk se kantene på implantatene (materiale ukjent). Helixpiercingen ble selvfølgelig satt i hennes medfødte brusk.

Og før jeg rakk å skrive dette innlegget, kom hun faktisk innom for en ny ørepiercing. Hun hadde ikke den forrige piercingen mer, fordi hun hadde mistet smykket. Men den hadde angivelig grodd uten komplikasjoner, som forventet.

Denne gangen fikk hun seg en industrialpiercing med en "industrial orbit" med hvit sten. Mange ører er for buet til å sette et rett smykke, så staven er litt bøyd på hver side av stenen (dette syns best når man ser den oven- eller nedenifra). Overfor stenen kan man se kanten på den falske brusken.

Industrial orbits kommer med mange forskjellige stentyper og -farger, og med mulighet for å skru inn 2, 3 og 4 barbeller.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page