November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Rook piercing

Wednesday, March 30, 2011

Denne piercingen sitter gjennom den delen av anti-helix som er nærmest hodet. I motsetning til hva engelske Wikipedia sier, syns de fleste ikke at dette er noen spesielt vond plassering å få piercet. Men som mange av de spennende ørepiercingen man kan få satt, er dette en kronglete plassering både å pierce, og å sette smykke i. Så om pierceren ikke er så erfaren med piercingen kan den kanskje oppleves som litt ubehagelig.

 

Dobbel dobbel rook

 

Det er ikke alle som har en anatomi som egner seg for denne plasseringen, om kanten ikke er definert nok kan denne piercingen støtes ut.

 

Rookpiercinger gror best med en bøyd barbell (stang med kule i hver ende), og bruker vanligvis 4-5 måneder på å gro. Som alle bruskpiercinger må man ta endel hensyn i grotiden i forhold til press og bevegelse på smykket, da dette vil irritere såret, kan gi arrdannelser og unødvendig lang grotid. Heldigvis er rook ganske skjermet siden den (med barbell) sitter parallelt med hodet, så den vris ikke når man ligger på siden.

 

Vi bruker mest 1,2mm smykke når vi setter denne piercingen, men om det er plass kan man godt bruke tykkere smykke.

 

Alle ørepiercinger bør renses med sterilt saltvann 1-2 ganger daglig i hele grotiden.

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square