November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Mucha Ink Rubbing

Monday, March 7, 2011

Ink rubbing er en scarificationteknikk vi har skrevet om tidligere her i bloggen (#inkrubbing). Som ordet tilsier gnis det tatoveringsblekk inn i kuttene, så strekene blir farget når de er grodd. Fordi åpningen i huden er mye større enn når man tatoverer med en tynn nål, er det vanlig at mye av pigmentet blir med skorpen ut når den faller av. Derfor får man med ink rubbing et mye mer organisk resultat enn med tatovering.

 

Denne back piece'en ble gjort på Pinpointer Ingunn i januar i år, og tok 6 timer. Den ble gnidd med rødbrun farge, og sånn ser den ut nå som overflaten er skorpefri.

 

 

Please reload

Follow Us