November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Om traguspiercing

Wednesday, January 26, 2011

For en liten stund siden gjorde vi denne doble traguspiercingen. Tragus er blitt en veldig vanlig plassering, så denne kunden ville ha en variant som gjorde den litt mer spesiell. Sånt liker vi! Det ble veldig søtt med én 2,5 hvit cubic zirconia og én 2mm rosa cubic zirconia:

 

 

Tragus er det anatomiske navnet på den lille folden som beskytter øregangen. Dette er en bruskpiercing som vanligvis bruker 4-5 måneder på å gro. 

 

Fordi brusk er hardt vev, blir piercingen lett irritert om smykket klemmes eller vris. Derfor må man unngå alt som kan presse i hele groperioden. På traguspiercinger gjelder dette spesielt ørepropper, headset og telefon.

 

Som med de fleste plasseringer er det best å bruke en barbell (stang med en kule i hver ende) mens det gror. Piercingen stikkes i en rett linje, så et buet smykke (som en ring) vil legge press på vevet og skape irritasjon. Dette ser man ofte i form av arrdannelser ved siden av piercingen. Dette er nesten aldri permanent, da må man ha gått med problemet veldig lenge uten å gjøre noe med det. Men det beste er å unngå denne type problemer (i tilfeller som dette nedenfor pleier det å hjelpe om man bytter til en barbell):

 

 

Bruskpiercinger renses daglig i hele groperioden med sterilt saltvann. Det er vanlig at man får satt inn en stang som er litt lang mens det gror, og i de fleste tilfellene bør man ikke bytte til kortere stang før piercingen er helt grodd. Dette er en plassering som kan være ganske vanskelig å bytte selv, så det er anbefalt å gjøre dette på et studio ihvertfall første gangen. Hos oss på Pinpoint tar vi ikke betalt for å sjekke piercingen din, og heller ikke betalt for å hjelpe deg med å bytte smykke. Du betaler bare for smykket du kjøper.

 

 

 

Please reload

Follow Us