top of page

Øyebrynssmykker med steiner

Husker dere de gjengeløse smykkene vi skrev om i dette innlegget?:

#gjengeløse smykker

Det fine med denne type låsemekanisme er at man kan få barbeller med steiner i begge ender som vender forover! Med et gjenget (skru) smykke er det veldig vanskelig å få tilpasset gjengene korrekt så begge steinene peker riktig vei. Men med push-in mekanisme kan man vri på steinene uten at kulen løsner.

De er veldig fine i øyebryn, vertikale leppepiercinger, rook, snug, anti-tragus (alle disse tre er ørebruskplasseringer), og i surfacepiercinger hvor man kan bruke buet stav. Se bare selv:

De kommer i 1 og 1,2mm tykkelse, og med laboratoriedyrkede krystaller i 15 forskjellige farger. Steinene er ordentlig innfattet (ikke limt), så de sitter veldig godt. Vi har faktisk ikke hatt noen som har mistet steinen/e på et push-in smykke. Hvis det skulle skje, bytter vi selvfølgelig smykket!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page