November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Gjengeløse smykker

Sunday, November 28, 2010

Hos Pinpoint bruker vi mye gjengeløse barbeller og labreter. Gjengeløs betyr at staven ikke er til å skru, men holdes sammen av en "push-in" mekanisme; staven er hul, og kulen/steinen har en stift som er like tykk som hullet i staven. Når denne stiften er litt bøyd blir det et spenn mellom de to delene når de trykkes sammen. Man kan justere hvor stramt man ønsker at smykket skal være ved å bøye stiften mye eller lite.
 

Animasjon av hvordan man strammer/fester smykket:

 

 

Fordelene med denne type smykke er mange; Først og fremst er de enklere å bytte selv, og man slipper å bekymre seg for at kulen skal skru seg opp. Akkurat som innvendig gjengede smykker har de ingen skarpe gjenger på enden av staven som kan skrape opp innsiden av piercingen.

 

 

De gjengeløse smykkene produseres i USA av et firma som heter NeoMetal. De er laget av titan som er testet og godkjent for bruk i kroppen, og kommer også med mange kuler og innfatninger i 14kt gult og hvitt gull med både syntetiske og ekte steiner.

 

 

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square