November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Litt om industrialpiercing

Tuesday, November 2, 2010

I dag fikk vi besøk av ei som ville ha to nye hull i øreflippen, og en industrialpiercing! Industrial er betegnelsen på to (eller flere) hull hvor man bruker ett smykke som går igjennom begge/alle hullene. Denne type piercing er vanligvis plassert i forskjellige kombinasjoner i øret. Industrialpiercing bruker ganske lang tid på å gro, nærmere bestemt fra 6 måneder og opptil ett år. Grunnen til at den bruker såpass lang tid på å gro er at den sitter i brusk (som gjerne gror en del saktere), og grotiden forlenges også av å sette to piercinger sammen med ett smykke. Fordi brusk er relativt stivt vev, tåler ikke piercinger her så mye press og bevegelse før de blir irriterte. I hele grotiden bør man derfor unngå å sove på siden, bruke headset/ørepropper/brillestenger som klemmer, og bruke det andre øret til telefon.


Vanligvis setter vi lange barbeller (stang med kule i hver ende) i industrialpiercinger, men dagens kunde fikk et litt mer spennende og "jentete" smykke i sin nye piercing. Dette smykket er satt sammen av to barbeller som er skrudd inn i kulen med blank sten på.

 

 

Nypiercet industrialpiercing, og to nye hull i øreflippen (de to øverste, med runde kuler)

 

 

Please reload

Follow Us