November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Smykkekvalitet, del I

Friday, October 22, 2010

 

Hos Pinpoint er vi opptatt av at smykkene vi tilbyr er av god kvalitet. Materialet skal være av en grad som ikke gir allergiske reaksjoner eller irritasjon, og utformingen på smykket bør gjøre minst mulig skade i piercingen når det settes i, eller byttes.

 

Det er defor vi for noen år siden tok et valg om å kun bruke innvendig gjengede smykker når vi setter nye piercinger. Innvendige gjenger betyr at enden på staven er drillet og gjenget på innsiden, og kulen har en liten tapp med gjenger som man skrur inn i staven. Dette gjør at enden på staven er helt glatt, så den ikke skraper inni piercingen når smykket tas ut og inn.

 

 

 

 

Vi har fortsatt et utvalg av smykker med utvendige gjenger,
for de som foretrekker disse.

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square