November 13, 2017

June 12, 2017

August 13, 2016

December 3, 2015

Please reload

Recent Posts

Hull i ørene på barn

May 5, 2015

1/1
Please reload

Featured Posts

Nye organiske smykker

Friday, August 27, 2010

Igår fikk vi inn en levering med etiske, organiske smykker i tre og horn fra Indonesia! På bildet er et lite utvalg; hvite trespiraler, hvite trespiraler med sort leopardmønster på, og treplugger i forskjellig tresorter. Smykkene på bildet har vi i forskjellige størrelser, og både de, og resten av smykkene vi fikk inn, kan kjøpes i studioet til uka. Smykkene vil også bli lagt ut for salg på nettbutikken om ikke veldig lenge. Er de ikke fine?

Please reload

Follow Us
Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square